Degustacije i promocije

Ukoliko za potrebe svoje kompanije ili svojih klijenata organizujete promociju proizvoda ili degustaciju, restoran «Dva jelena» biće pravi izbor.

Naročito ako organizujete degustacije vina, nema boljeg mesta od srca boemskog života u centru Beograda. Brojne domaće, regionalne i svetske vinarije svoja «pića bogova» predstavila su upravo u našem restoranu u Skadarliji.

Sa velikim iskustvom u organizovanju degustacija i promocija,  znamo koliko je važna vrhunska organizacija, profesionalno osoblje sa znanjem stranih jezika, veliki izbor menija raznovrsne i kvalitetno pripremljene hrane, živa muzika i nezaboravna atmosfera, i zato tome posvećujemo posebnu pažnju.

Zavisno od broja gostiju i sala koje koristite, na raspolaganju će vam biti jedan ili više renomiranih tamburaških orkestara, između ostalih, i najbolji beogradski tamburaški ansambl «Tamburica 5».

Dodatna pogodnost je blizina parkinga za naše goste na obezbeđenom parkingu u obližnjoj Cetinjskoj ulici, kao i besplatan i brz wi-fi.

Mi shvatamo važnost promotivnih događaja koji će pomoći da predstavite svoje poslovanje, novi proizvod ili brend, i zato nam je zadovoljstvo da budemo domaćini vaših promocija.

Vaše je samo da odaberete deo restorana, doba dana, i muziku koja vam najviše odgovara, a za sve drugo će se pobrinuti iskusan, profesionalni tim restorana «Dva jelena» u Skadarliji.