Drugi o restoranu

Osnovan davne 1832. godine, restoran Dva jelena je mala istorija Beograda, čuvar tradicije i neprolazna atrakcija kojoj se vraćaju svi koji jednom dožive neponovljivo iskustvo beogradske boemske atmosfere. Uživaćete u specijalitetima tradicionalne domaće kuhinje, ugodnom ambijentu i starogradskoj muzici.

Tako su i mnogi novinari i kulinarski stručnjaci iz celog sveta posećivali naš restoran.
Zato ne verujte kafanama kad govore o sebi - verujte njihovim gostima:

«I na kraju, Oskar ide u ruke "Dva jelena"! Smešten u boemskoj četvti Skadarlija, ovaj restoran ne može da ne privuče svačiju pažnju, posebno kad se zna da iz njega neprestano dopire živa muzika, a okolo se širi neverovatno prijatan miris kuvane hrane. Osim toga, sama unutrašnjost ljude navodi na pomisao da upravo obeduju u nekoj seoskoj kući i da su im svi koji se tu nalaze prijatelji. Pritom, hrana je vrhunskog kvaliteta da mnogi državnici i predsednici raznih zemalja pri poseti glavnom gradu ne propuštaju da pojedu barem jedan obrok ovdje.»

Jaime Oliver blog (http://www.jamieoliver.com/bloggers/viewtopic.php?id=78144#XFcd30Ki7fXj86vR.97)

«Za pravu atmosferu, spustite se u Skadarliju, živopisnu ulicu punu krcatih kafana. Dva jelena je jedna od najboljih, dobar izbor i za meze i za ozbiljan obrok»

The Guardian

(http://www.theguardian.com/travel/2009/dec/13/belgrade-from-our-correspondent)

«Popularno boemsko utoćište u Starom Gradu, «Dva jelena» već dva veka priprema hranu s ljubavlju. Enterijer od drveta daje posebnu čar dok udobno uživate u pretežno mesnom meniju»

 (http://www.bbc.com/travel/story/20120309-mini-guide-to-belgrade-serbia)

«Boemski restoran – odličan kvalitet srpskih nacionalnih specijaliteta, žive muzike i brze usluge»

«Često posećujem restoran Dva jelena sa poslovnim partnerima i prijateljima. Glavni razlog je ponuda vrhunskog kvaliteta, dobra atmosfera i usluga»

Trip Advisor

(http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g294472-d1791901-Reviews-Dva_Jelena-Belgrade.html)