Ketering

Vrhunska tradicionalna kuhinja na vašoj adresi – to je moto ketering servisa renomiranog restorana «Dva jelena», koji distribuira hranu za sve vrste kućnih ili kompanijskih proslava.

Naše osoblje će se pobrinuti da vaša trpeza bude bogata - bilo da želite specijalitete sa roštilja, kuvana jela od mesa i povrća, vegetarijanski ili riblji meni meni.

Angažovanje ketering servisa «Dva jelena» garantuje pripremu hrane vrhunskog kvaliteta od pažljivo biranih namirnica koje pripremamo, dostavljamo i serviramo na željenu adresu, uz podršku profesionalnih konobara i servera koji će vam pomoći da poslužite svoje goste.

Na nas se možete osloniti kada su u pitanju kućne proslave, dečiji rođendani, krštenja, slave, svadbe, seminari, kompanijske proslave, prezentacije firmi, proslave diplomskih, doktorskih i svih drugih radova.

Podelite sa nama svoje želje i očekivanja putem telefona ili e-maila. Dajte nam osnovne informacije o očekivanjima, mestu, datumu i vremenu kada planirate događaj i mi ćemo vam dati najbolju ponudu za željeni ketering.

Biće nam drago da vam olakšamo posao i da vaši gosti uživaju u specijalitetima vrhunske kuhinje, u udobnosti vaše kuće ili kompanije.