Korporativni događaji

Restoran «Dva jelena» je idealno mesto da proslavite ostvarene uspehe, nazdravite novim mogućnostima, ugostite poslovne partnere i provedite se u društvu svojih kolega, zaposlenih ili saradnika u duhu skadarlijskih noći.

Kada su u pitanju gosti iz inostranstva koji dolaze na sastanke, seminare, konferencije ili forume, važan prateći element je i predstavljanje kulturno-istorijskog nasleđa i savremenog duha destinacije. Upravo zato je Skadarlija najčešće odredište za dnevne ili večernje programe u Beogradu.

Sa velikim iskustvom u organizovanju korporativnih evenata,  znamo koliko je važna vrhunska organizacija, profesionalno osoblje sa znanjem stranih jezika, veliki izbor menija raznovrsne i kvalitetno pripremljene hrane, bogat izbor pića, živa muzika i nezaboravna atmosfera, i zato tome posvećujemo posebnu pažnju.

Vaš izbor može biti bilo koja od nekoliko tematskih sala: glavna sala, kafanica, taverna, flambe, lovački ili svečani salon.

Zavisno od broja gostiju i sala koje koristite, na raspolaganju će vam biti jedan ili više renomiranih tamburaških orkestara - između ostalih, i najbolji beogradski tamburaški ansambl «Tamburica 5».

Dodatna pogodnost je blizina parkinga za naše goste na obezbeđenom parkingu u obližnjoj Cetinjskoj ulici, kao i besplatan i brz wi-fi.

Po želji, praktikujemo štampanje odabranog menija na engleskom ili nekom drugom jeziku, kako bi vaši gosti znali čime će biti posluženi od nacionalnih i drugih specijaliteta.

Tu smo da vas ugostimo kada proslavljate godišnjicu kompanije, slavu firme, Novu godinu, Božić ili neki drugi praznik, ili kada jednostavno želite da za svoje zaposlene i partnere napravite proslavu bez određenog povoda. Samo nam recite šta želite da postignete svojim korporativnim događajem, a naš iskusan corporate tim će vam pružiti najbolje rešenje.