Svadbe

Beograđani se često opredeljuju da svoju svadbu organizuju u restoranu «Dva jelena», u srcu boemskog Beograda. Kod nas se gotovo dva veka venčavaju, vesele i ostavljaju svoj trag brojni gradski parovi i generacije ljubitelja dobre muzike, fantastične kuhinje i odabranih vina.

Restoran «Dva jelena» prostire se na 1.500m2 i poseduje pet svečanih sala različitih veličina za ukupno 450 gostiju, plus 350 u letnjim baštama. Veliki kapacitet dozvoljava nam da izvedemo sve što biste želeli da organizujete: bilo da želite svečani ručak unutra ili na terasi za svoje najbliže, manju svadbu ili proslavu za veći broj gostiju – učinićemo vašu želju ostvarenim snom.

Pored svadbenih, organizujemo i druge vrste proslava – krštenja, obeležavanje godišnjica, svečane ručkove, pa i slave. Dekoraciju enterijera birate po sopstvenim željama.

Vrhunska organizacija, profesionalno osoblje, veliki izbor menija raznovrsne i kvalitetno pripremljene hrane, kao i bogat izbor pića, najbolja su garancija za vaše slavlje. Vaš izbor može biti bilo koja tematska sala: glavna sala, kafanica, taverna, flambe, lovački ili svečani salon.   

Posebna pogodnost je blizina velikog parkinga za naše goste na obezbeđenom parkingu u obližnjoj Cetinjskoj ulici.

Nezaboravne trenutke odmah možete podeliti sa drugima jer je ceo objekat pokriven besplatnim i brzim wi-fi.

Otvoreni smo za sve vrste dogovora i rado ćemo izaći u susret vašim očekivanjima, deleći sa vama želju da to bude dan koji ćete pamtiti kao najlepši.