Turističke grupe

Beogradski Monmartr je boemsko srce prestonice sa šmekom istorije na svakom kamenu kaldrme, i zato je Skadarlija must see svakom turisti koji dođe u Beograd. 

Ne postoji bolje mesto da se oseti dašak istorije i kulture u urbanom okruženju kakvo je Skadarska ulica.

Restoran u Skadarliji «Dva jelena» je omiljeno mesto brojnim turističkim agencijama, agentima i vodičima, budući da svojom skoro dva veka bogatom istorijom i sadržajem i sam predstavlja deo kulturne baštine Beograda. Osim toga, važi za kultni restoran omiljen među Beograđanima, poznat po svojoj kuhinji, akustičnoj muzici i bogatoj istoriji - što sve zajedno pruža potpuni doživljaj i hedonističko iskustvo turistima.

«Dva jelena» poseduje najveći kapacitet u gradu – prostire se na više od 1500m2 i ima 450 sedećih mesta unutra, i još 350 na terasama i u baštama, i zahvaljujući tome, uvek može ugostiti veliki broj gostiju. Poseduje nekoliko tematskih sala: kafanicu, glavnu salu, flambe, tavernu, lovački i svečani salon.

Gosti u organizaciji turističkih agenata mogu dobiti à la carte menu, ili unapred dogovoreni izbor.

Višedecenijsko iskustvo u radu sa stranim turistima nas čini pouzdanim partnerom koji može da izađe u susret svim zahtevima, kako malih, tako i velikih turističkih grupa iz celog sveta. Naš renomirani šef kuhinje će se postarati da vaši gosti iskuse vrhunsku tradicionalnu kuhinju, a ljubazno osoblje će se postarati da vam boravak bude ugodan.

Vašim gostima će sigurno biti dragoceno da budu umreženi i da nezaboravne trenutke odmah mogu da podele sa drugima, budući da je ceo objekat pokriven besplatnim i brzim wi-fi.

Pored svih drugih znamenitosti grada, ne propustite da svojim gostima priuštite pravu poslasticu – neka provedu prijatno popodne ili veče u boemskoj Skadarliji u restoranu Dva jelena.